Mogelijkheden, alle ijskarren bij IJskarNederland!

De normale ijskar
De normale ijskar is de meest voordelige optie die wij bieden. De normale ijskar is een in het wit uitgevoerde ijskar, die eenvoudig verreden kan worden. In de normale ijskar past maximaal ca. 120 liter schepijs, maar voor kleine hoeveelheden is deze ijskar ook zeer geschikt. Om de normale ijskar te huren bent u erg voordelig uit, u kunt namelijk de normale ijskar al huren vanaf €50,- per dag!

De authentieke ijskar
De authentieke ijskarren zijn prachtig om te zien, met de sierlijke versieringen en Italiaans uiterlijk. De authentieke ijskarren doen het altijd goed op bedrijfsfeesten, bruiloften, themafeesten, als promotiekar of om ijs te verkopen op een markt of evenement. Wilt u de aandacht vestigen op u, dan moet u zeker de authentieke ijskar huren. Het ziet er namelijk origineel en leuk uit! Let er wel op dat deze ijskarren zich wat minder makkelijk laten verrijden dan de normale ijskarren. We raden daarom aan om de authentieke ijskar op een vaste plek te gebruiken, zodat deze niet verreden hoeft te worden. De huurprijs van de authentieke ijskar bedraagt slechts €85,- per dag.

De gepersonaliseerde ijskar
Een heel ander leuk concept is de gepersonaliseerde ijskar. Wilt u graag uw bedrijfsnaam of een leuke tekst voor het bruidspaar op de ijskar? Dat kan! Een gepersonaliseerde ijskar is de normale ijskar, maar dan vormgegeven naar uw eigen stijl. U kunt zelf het design aanleveren of u kunt het designwerk door ons laten ontwikkelen.

Gelato Bar
Wij leveren nu ook exclusieve gelato barren! De gelato barren zijn iets kleiner dan de normale ijskarren, waardoor ze gemakkelijk door smalle deuren en in liften passen! Daarnaast ziet de Gelato bar er erg origineel en feestelijk uit! De gelato bar is italiaans vormgegeven met een echt koperen deksel! De gelato bar kan maar liefst 2 uur zonder stroom en kan ook geleverd worden inclusief heerlijk vers schepijs. Voor meer informatie over de gelato barren kunt u contact opnemen.

IJsfiets
Erg origineel is de ijsfiets! Er kan echt mee gereden worden, dit is erg leuk bij grote evenementen! Zo kan iedereen de ijsfiets zien en een lekker ijsje halen!

Piaggio Ape
Een modernere versie van de ijsbakfiets is de piaggio ape! Een Italiaanse uitziende driewieler waar een ijskar op bevestigd kan worden! Ziet er erg leuk en verleidelijk uit!

Bent u geïnteresseerd in één of meerder van onze ijskarren? Neem dan contact met ons op!

© 2010 - 2024 IjskarNederland.nl. Powered by Manieu.nl