Meer over de espressobar

De liefde voor koffie is ons aangeboren en dat komt op alle aspecten naar buiten. De apparatuur en koffie die wij gebruiken is van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten.  Naast het leveren van ons product op het allerhoogste niveau, vertellen wij u ook graag meer over onze koffies en als we het niet al te druk hebben kunt u het ook zelf proberen.

Espressobar

Wij leveren onze espressomachine in heel Nederland en België. De espressomachine en benodigdheden kunnen wij vervoeren met onze verrijdbare koffiebar of op een Piaggio Ape. Onze espressobar beschikt over alle benodigdheden zoals water en afvoer, waardoor we op de locatie alleen elektriciteit nodig hebben. Naast de Conti Espressomachine, nemen wij 2 koffiemolens, eventueel serviesgoed of kartonnen bekers en natuurlijk onze Costadoro koffie met melk, suiker, koekjes en natuurlijk volle melk voor de Cappuccino's en Latte Macchiato mee. Voor meer informatie neem direct contact met ons op.

Personeel
Onze espressomachine wordt alleen inclusief personeel verhuurd. Wij hebben ook een professionele barista in dienst die veel kennis en ervaring met espresso heeft en al uw gasten kan voorzien van een heerlijk vers kopje espresso. Daarnaast kan onze barista uw gasten veel vertellen over espresso en koffie en als hij het niet al te druk heeft, mag u het ook zelf proberen achter onze espressomachine! Voor meer informatie over ons personeel en onze barista kunt u contact met ons opnemen.

Transport
Wij leveren onze espressomachine alleen inclusief personeel. Hierdoor vallen de transportkosten van de espressomachine lager uit. Wij leveren in heel Nederland en België. Voor sommige locaties hebben we zeer voordelige tarieven. Neem contact met ons op voor een specifieke prijsindicatie voor uw locatie.

© 2010 - 2024 IjskarNederland.nl. Powered by Manieu.nl